SF inaccessible from home

Stereodude

Not really a
Joined
Jan 22, 2002
Messages
10,865
Location
Michigan
So as of this morning I can't access SF from home. I can from work. They both resolve to the same IP, 45.33.67.65. The server SF is on doesn't respond to the last hop from my home IP.

Work:
Code:
...
  6    24 ms    19 ms    26 ms  be-33668-cr02.350ecermak.il.ibone.comcast.net [68.86.90.45]
  7    23 ms    28 ms    24 ms  hu-0-10-0-4-pe01.350ecermak.il.ibone.comcast.net [68.86.89.162]
  8    26 ms    26 ms    25 ms  as6461.350ecermak.il.ibone.comcast.net [66.208.229.254]
  9    31 ms    30 ms    25 ms  64.125.31.82
 10    49 ms    44 ms    45 ms  ae27.cs2.ord2.us.eth.zayo.com [64.125.30.244]
 11    48 ms    48 ms    45 ms  ae3.cs2.lga5.us.eth.zayo.com [64.125.29.212]
 12    45 ms    47 ms    45 ms  ae27.cr2.lga5.us.zip.zayo.com [64.125.30.253]
 13    55 ms    41 ms    40 ms  ae1.cr1.lga5.us.zip.zayo.com [64.125.29.37]
 14    41 ms    46 ms    47 ms  ae4.mpr1.ewr1.us.zip.zayo.com [64.125.20.70]
 15    47 ms    37 ms    48 ms  ae0.mpr2.ewr1.us.zip.zayo.com [64.125.31.90]
 16    42 ms    37 ms    45 ms  128.177.26.242
 17    45 ms    47 ms    49 ms  173.255.239.1
 18    49 ms    44 ms    36 ms  qikl.us [45.33.67.65]
Home:
Code:
...
  6    32 ms    22 ms    22 ms  24.27.236.0
  7    18 ms    20 ms    16 ms  0.ae1.pr1.chi10.tbone.rr.com [107.14.17.194]
  8    16 ms    18 ms    18 ms  chi-b21-link.telia.net [213.248.76.97]
  9    44 ms    41 ms    43 ms  nyk-bb2-link.telia.net [80.91.246.165]
 10    43 ms    44 ms    40 ms  nyk-bb4-link.telia.net [62.115.132.77]
 11    43 ms    44 ms    42 ms  nyk-b2-link.telia.net [213.155.130.30]
 12    46 ms    41 ms    41 ms  linode-ic-318540-nyk-b2.c.telia.net [62.115.41.61]
 13    49 ms    42 ms    42 ms  173.255.239.1
 14     *        *        *     Request timed out.
 15     *        *        *     Request timed out.
 16     *        *        *     Request timed out.
 17     *        *        *     Request timed out.
 18     *        *        *     Request timed out.
 19     *        *        *     Request timed out.
 20     *        *        *     Request timed out.
 21     *        *        *     Request timed out.
 22     *        *        *     Request timed out.
 23     *        *        *     Request timed out.
 24     *        *        *     Request timed out.
 25     *        *        *     Request timed out.
 26     *        *        *     Request timed out.
 27     *        *        *     Request timed out.
 28     *        *        *     Request timed out.
 29     *        *        *     Request timed out.
 30     *        *        *     Request timed out.
 

Handruin

Administrator
Joined
Jan 13, 2002
Messages
13,260
Location
USA
So as of this morning I can't access SF from home. I can from work. They both resolve to the same IP, 45.33.67.65. The server SF is on doesn't respond to the last hop from my home IP.

Work:
Code:
...
  6    24 ms    19 ms    26 ms  be-33668-cr02.350ecermak.il.ibone.comcast.net [68.86.90.45]
  7    23 ms    28 ms    24 ms  hu-0-10-0-4-pe01.350ecermak.il.ibone.comcast.net [68.86.89.162]
  8    26 ms    26 ms    25 ms  as6461.350ecermak.il.ibone.comcast.net [66.208.229.254]
  9    31 ms    30 ms    25 ms  64.125.31.82
 10    49 ms    44 ms    45 ms  ae27.cs2.ord2.us.eth.zayo.com [64.125.30.244]
 11    48 ms    48 ms    45 ms  ae3.cs2.lga5.us.eth.zayo.com [64.125.29.212]
 12    45 ms    47 ms    45 ms  ae27.cr2.lga5.us.zip.zayo.com [64.125.30.253]
 13    55 ms    41 ms    40 ms  ae1.cr1.lga5.us.zip.zayo.com [64.125.29.37]
 14    41 ms    46 ms    47 ms  ae4.mpr1.ewr1.us.zip.zayo.com [64.125.20.70]
 15    47 ms    37 ms    48 ms  ae0.mpr2.ewr1.us.zip.zayo.com [64.125.31.90]
 16    42 ms    37 ms    45 ms  128.177.26.242
 17    45 ms    47 ms    49 ms  173.255.239.1
 18    49 ms    44 ms    36 ms  qikl.us [45.33.67.65]
Home:
Code:
...
  6    32 ms    22 ms    22 ms  24.27.236.0
  7    18 ms    20 ms    16 ms  0.ae1.pr1.chi10.tbone.rr.com [107.14.17.194]
  8    16 ms    18 ms    18 ms  chi-b21-link.telia.net [213.248.76.97]
  9    44 ms    41 ms    43 ms  nyk-bb2-link.telia.net [80.91.246.165]
 10    43 ms    44 ms    40 ms  nyk-bb4-link.telia.net [62.115.132.77]
 11    43 ms    44 ms    42 ms  nyk-b2-link.telia.net [213.155.130.30]
 12    46 ms    41 ms    41 ms  linode-ic-318540-nyk-b2.c.telia.net [62.115.41.61]
 13    49 ms    42 ms    42 ms  173.255.239.1
 14     *        *        *     Request timed out.
 15     *        *        *     Request timed out.
 16     *        *        *     Request timed out.
 17     *        *        *     Request timed out.
 18     *        *        *     Request timed out.
 19     *        *        *     Request timed out.
 20     *        *        *     Request timed out.
 21     *        *        *     Request timed out.
 22     *        *        *     Request timed out.
 23     *        *        *     Request timed out.
 24     *        *        *     Request timed out.
 25     *        *        *     Request timed out.
 26     *        *        *     Request timed out.
 27     *        *        *     Request timed out.
 28     *        *        *     Request timed out.
 29     *        *        *     Request timed out.
 30     *        *        *     Request timed out.

I'm kind of surprised your work traceroute resolves to my other domain of qikl.us...that might be a separate issue.
Who do you use for your DNS servers? Is it from your ISP or are you dictating your own like Google's, etc?
If you open a browser and put in the IP address of http://45.33.67.65 do you get an empty directory listing? This will at least confirm you can get something back from the server.

This is what I see from my work machine....

Code:
 5  dcr01-ge-1-0-3.ndh02.twdx.net (208.118.227.129)  2.007 ms  1.996 ms  1.981 ms
 6  bbr03-xe-0-0-3s2.bos01.twdx.net (216.93.255.186)  24.265 ms  23.015 ms  22.957 ms
 7  dcr02-et-1-0-0.jfk01.twdx.net (198.160.63.129)  6.519 ms  6.512 ms  6.515 ms
 8  gw2.ewr1.us.linode.com (206.130.10.96)  8.371 ms  8.342 ms  8.330 ms
 9  173.255.239.1 (173.255.239.1)  7.687 ms  7.988 ms  8.633 ms
10  * * *
11  * * *
12  * * *
13  * * *
14  * * *
15  * * *
16  * * *
17  * * *
18  * * *
19  * * *
20  * * *
21  * * *
22  * * *
23  * * *
24  * * *
25  * * *
26  * * *
27  * * *
28  * * *
29  * * *
30  * * *
 

Stereodude

Not really a
Joined
Jan 22, 2002
Messages
10,865
Location
Michigan
I'm using ISP DNS servers on both ends. Now it's working from home. The trace route now completes the same way at home as it did from work earlier.

Code:
 11    44 ms    45 ms    44 ms  nyk-b2-link.telia.net [62.115.134.108]
 12    44 ms    42 ms    47 ms  linode-ic-318540-nyk-b2.c.telia.net [62.115.41.61]
 13    41 ms    41 ms    42 ms  173.255.239.1
 14    42 ms    45 ms    41 ms  qikl.us [45.33.67.65]
 

Handruin

Administrator
Joined
Jan 13, 2002
Messages
13,260
Location
USA
I'm glad it's working again. I don't know what the cause of the outage was but let me know if it keeps happening. Maybe I misconfigured DNS for the server somehow? I haven't made any changes in over a week so it was nothing I've done recently.
 
Top